Un producător de stingătoare a cumpărat centrul comercial Galleria Buzău

Producătorul buzoian de stingătoare, Eurosting, a cumpărat mall-ul Galleria Buzău. Achiziţia se va face cu ajutorul unei finanţări din partea Crosspoint Investment Banking & Real Estate.

“Vom prelua toate contractele de închiriere existente în acest moment, iar activitatea Centrului Comercial Galleria Buzău va suferi un proces de eficientizare comercială în perioada imediat următoare, inclusiv de repoziţionare pe piaţă şi rebranding, astfel încât să devină o atracţie de retail semnificativă în zonă”, declară Mihai Şuteu, directorul de comunicare al grupului Eurosting pentru Adevărul.

Divizia de Real Estate a Crosspoint se va ocupa in continuare, in exclusivitate, de repozitionarea centrului comercial pe piata din Buzau, precum si de reconfigurarea mixului de chiriasi ai mall-ului.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...