Un nou unicorn pe piața de publicitate digitală, grupul Aleph

Aleph Holding a încheiat un parteneriat cu CVC Capital Partners, prin care fondul va prelua un pachet minoritar de acțiuni în cadrul companiei.

Aleph operează în peste 90 de piețe din întreaga lume, ajungând la 2 miliarde de consumatori. În România, grupul deține din anul 2008 Httpool.

Compania acționează ca facilitator al vânzărilor de publicitate digitală pentru cele mai importante platforme media digitale, inclusiv Twitter, Facebook, LinkedIn, Snapchat, Spotify și TikTok.

Aleph este în proces de a genera vânzări brute de publicitate în valoare de 1 miliard dolari în 2021, după ce a înregistrat vânzări brute de 475 milioane dolari în 2020.

În România, Httpool a avut, în ultimii ani, creșteri de până la 500% ale cifrei de afaceri. Veniturile din vânzările de publicitate digitală au crescut cu 75% doar în ultimul an, până la un nivel de circa 10 ori mai mare decât media industriei.

Aleph a anunțat recent și achiziția Ad Dynamo, și a intrat în Africa. Astăzi, conpania este prezentă în Europa, America, Asia și Africa.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...