Un nou proiect Maurer Imobiliare în Brașov

Dezvoltatorul Maurer Imobiliare va demara în această toamnă lucrările la cel mai nou proiect al său – Maurer Residence, amplasat în zona Tractorul, Brașov.

Maurer Imobiliare a achiziționat recent un teren de 3.6 ha, situat la intersecția străzilor 13 Decembrie și Ioan Popasu, în cartierul Tractorul. Dezvoltatorul confirmă astfel angajamentul de a se extinde și în alte zone rezidențiale din Brașov, având intenția să construiască locuințe accesibile, dar moderne, la înalte standarde de calitate.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc duminică, 20 septembrie 2015, pe terenul viitorului ansamblu rezidențial. Dezvoltatorul va desena cel mai mare logo din lumânări aprinse (peste 60.000 bucăți), iar un judecător, venit special din Marea Britanie de la Guinness World Records, va omologa recordul.

„Braşovul este oraşul care se poate mândri cu multe recorduri la nivel național. De la premiere în turism, la pionier al transportului în comun sau cea mai veche cabană din ţară… De ce nu și o premieră mondială conexă domeniului imobiliar? Ne-am propus să facem cunoscută povestea Maurer Residence întregii lumi, printr-un record demn de Guiness Book.

Pentru că suntem o comunitate unită, vă invităm să ne fiți alături pe 20 septembrie, începând cu ora 17:00! Împreună vom pune Brașovul pe harta recordurilor lumii!”

Ansambul „Maurer Residence” va fi demarat în această toamnă și vizează construcţia a 750-800 de locuinţe cu 1, 2 și 3 camere, dar și structuri de tip studio și duplex. Unitățile vor fi situate în 14 blocuri, cu regim de înălțime diferit. Arhitectura și unicitatea proiectului se bazează pe elementele naturale și materialele de calitate folosite la realizarea clădirilor, pentru a obține un mix între modernitate și utilitate.

Confortul, siguranța, modernitatea și compartimentarea eficientă se vor regăsi din plin în oricare din apartamentele construite aici de Maurer Imobiliare. Acestea vor fi livrate la cheie, amenajate cu finisaje de calitate superioară și băile complet dotate cu instalații sanitare moderne. Viitorii proprietari pot opta pentru un loc de parcare subteran sau suprateran și spațiu de depozitare potrivit nevoilor lor.

Prețul de vânzare a locuințelor va începe de la 31.000 euro pentru o garsonieră, de la 41.000 euro pentru un apartament cu 2 camere și de la 51.000 euro pentru o structură cu 3 camere.

Suprafețe utile:

Garsonieră: 38 mp + terasă 3,90 mp

2 camere: 55 mp + terasă 3,42 mp

3 camere: 66 mp + terasă 6,42 mp

Investiția totală va fi susținută integral de dezvoltator și este estimată la peste 25 milioane de euro.

- publicitate -