Un nou proiect Maurer Imobiliare, cu finanțare Libra Bank

Compania Maurer Imobiliare, cel mai mare jucător de pe piața imobiliară din Transilvania, continuă dezvoltarea sustenabilă în zona Brașovului. Noul proiect imobiliar, Maurer Residence se află în cea mai dinamica parte a orașului: zona Tractorul.

Din 2015, pe lista colaboratorilor importanți ai Maurer Imobiliare se află și Libra Bank, parte a grupului american de investiţii New Century Holdings, care a aprobat finanțarea parțială a proiectului Maurer Residence. Astfel cele peste 700 de locuințe (dintre care s-au vândut deja aprox. 100) sunt construite și cu ajutorul Libra Bank.
Selcuk Senkaya, Director Divizia Large Corporate Libra Internet Bank, a declarat: „Credem în potențialul pieței imobiliare din centrul Transilvaniei, motiv pentru care am ales să încheiem parteneriatul cu Maurer Imobiliare. Libra Internet Bank are, în continuare, capacitatea de a finanța proiecte mari, complexe, care pot contribui semificativ la dezvoltarea economiei la nivel local”.

Maurer Residence se intinde pe o suprafata de 3,6 ha, unde vor fi ridicate 14 imobile cu diferite regimuri de inaltime – astfel, cartierul va avea in componența sa blocuri de 8, 6 sau 4 etaje. Elementele de noutate constau in gradinile suspendate, pe care le vom monta pe acoperisurile blocurilor, balcoane de sticla securizata si parcari subterane.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...