Un nou proiect Grandis Residence în Brașov

Dupa ce a vandut cu succes cele peste 400 de locuinte din proiectul Grandis Residence dezvoltat pe str. N. Labis in zona Tractorul, dezvoltatorul a demarat un nou proiect.

Noul complex rezidential este estimat la o valoare investitionala de aproximativ 42 milioane de euro si acesta va  cuprinde  peste 1000 de apartamente dispuse in 25 cladiri, cu un regim de inaltime de P+4+Etaj Retras si P+5+Etaj Retras, fiind compuse din garsoniere, studiouri, apartamente  cu 2, 3 si 4 camere (tip penthouse). Ansamblul va beneficia, de asemenea, de spatii verzi, parcari amenajate, locuri de joaca si spatii comerciale.

Noul proiect rezidential Grandis Residence se dezvolta in cartierul Tractorul, in prelungirea strazii 1 decembrie 1918, fiind amplasat intr-una dintre cele mai active zone de pe piata imobiliara a orasului din ultimii ani.
Ansamblul Grandis Residence beneficiaza de toate utilitatile necesare unui mod de viata modern si confortabil, oferind locatarilor intimitate si deplina siguranta. Cladirile sunt construite cu materiale de constructie de maxima calitate, conform normelor in vigoare.
Toate apartamentele sunt amenajate optim, cu structuri decomandate, si sunt atent finisate cu cele mai noi si moderne materiale de pe piata. Fiecare apartament este dotat cu centrala termica proprie, consumurile de utilitati fiind contorizate individual.

Modalitatile de plata ale apartamentelor din complexul Grandis Residence sunt flexibile si sunt adaptate pentru mai multe tipuri de plata: plata integrală, plata în 3 transe, plata prin programul Prima Casă, plata in rate direct la dezvoltator.

Preturile apartamentelor

– Garsoniere, 38,86 mp + terasa 6,65 mp – de la 29.900 euro, cu tva inclus

– apartamente tip studio, 45,58 mp utili  + terasa 6,28 mp:  de la 34.900 euro, cu tva inclus

– apartamente cu 2 camere,  50,11 mp utili  + terasa 5,60 mp: 37.900 euro, cu tva inclus

– apartamente cu 2 camere,  58,51 mp utili  + terasa 11,90 mp: 43.900 euro, cu tva inclus

– apartamente cu 3 camere,  71,47 mp utili  + terasa 16 mp: 54.900 euro, cu tva inclus

– apartamente cu 3 camere,  77,13 mp utili  + terasa 11,30 mp: 57.900 euro, cu tva inclus

In prezent, este in constructie prima faza a proiectului, compusa din 9 cladiri cu un total de 380 de locuinte de 1, 2, 3 si 4 camere.
Primele 3 cladiri ale complexului sunt scoase la vanzare si urmeaza a fi construite, iar termenul de finalizare al acestora este prevazut pentru luna decembrie 2018. Urmatoarele cladiri se vor preda la cheie incepand cu 2019, finalizarea tuturor celor 25 imobile  prevazute in proiectul Grandis Residence fiind estimata la sfarsitul anului 2021.
- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...