Un nou parc comercial la Slatina?

Altex a reluat procesul de autorizare pentru construcția parcului comercial din Slatina, după ce în data de 21 august a obținut certificatul de urbanism.

Complexul comercial se va construi lângă primul magazin Kaufland din oraș, pe bd. Nicolae Titulescu, nr. 29. Anunțat încă din 2013, când retailerul a parcurs toți pașii pentru construire, inclusiv obținerea autorizației de construcție și a avizului de mediu, proiectul a fost tras pe linie moartă fără nici o explicație.

Conform planurilor inițiale, complexul comercial va avea o suprafață construită de 2.550 mp, o suprafață desfășurată de 3.660 mp, cu o înălțime de parter plus etaj. În plus, vor fi amenajate și 134 de locuri de parcare, pe două nivele, în funcție de denivelarea terenului.

Rămâne de văzut ce retaileri vor ocupa spațiile dedicate din noul parc comercial, după ce Takko și Deichmann, retaileri anunțați inițial în parcul comercial Altex, vor deschide unități în parcul comercial dezvoltat de Alpha Property Group, lângă cel de-al doilea magazin Kaufland din oraș, în cartierul Steaua.

- Publicitate -

ATAC by Auchan ajunge la cea de-a cincea unitate, după o nouă deschidere în Galați

Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount la Galați, după unitățile inaugurate anul acesta în Brașov, Ploiești, Timișoara...

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui fost magazin Cora

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui magazin Cora rebranduit și remodelat, în cadrul centrului comercial Supernova...