Un nou magazin Mega Image

.
.

Mega Image a deschis astăzi, 27 septembrie, un nou magazin fi situat pe Strada Imparatul Traian , Nr. 32, Sector 4, Bucuresti.

Mega Image Imparatul Traian, are o suprafata de vanzare de aproximativ 452 mp si trei case de marcat care vor sta la dispozitia clientilor, pentru a asigura un flux optim, astfel incat acestia sa-si poata realiza cumparaturile rapid.

Noul Mega Image va pune la dispozitia clientilor o sortimentatie variata de produse, de la produse de panificatie proaspat coapte in magazin, rotiserie, bar de salate, dar si produse marca proprie 365, Gusturi Romanesti, Delhaize sau Care.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 252 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Mega Image inchide astfel luna septembrie cu cinci magazine nou deschise, 3 Mega Image, un Shop&Go si un magazin AB COOL FOOD.

 

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...