Un nou magazin Mega Image

.
.

Mega Image a deschis astăzi, 27 septembrie, un nou magazin fi situat pe Strada Imparatul Traian , Nr. 32, Sector 4, Bucuresti.

Mega Image Imparatul Traian, are o suprafata de vanzare de aproximativ 452 mp si trei case de marcat care vor sta la dispozitia clientilor, pentru a asigura un flux optim, astfel incat acestia sa-si poata realiza cumparaturile rapid.

Noul Mega Image va pune la dispozitia clientilor o sortimentatie variata de produse, de la produse de panificatie proaspat coapte in magazin, rotiserie, bar de salate, dar si produse marca proprie 365, Gusturi Romanesti, Delhaize sau Care.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 252 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Mega Image inchide astfel luna septembrie cu cinci magazine nou deschise, 3 Mega Image, un Shop&Go si un magazin AB COOL FOOD.

 

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...