Un nou magazin LEGO își deschide porțile în City Park Constanța

Noua unitate, dedicată în totalitate brandului LEGO se adaugă celorlalte cinci deschise până acum în București (AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, MEGA Mall), Ploiești (AFI Palace) și Cluj (Polus City Center).

Magazinele Certificate LEGO dețin cea mai mare gamă de produse LEGO din țară, însumând peste 500 de tipuri de seturi de construcție tematice perfecte pentru copii de la 1½ – 99 ani, dar și seturi de construcție LEGO de mai mare complexitate cum ar fi Architecture și Mindstorms. Și în acest magazin vom regăsi, pe lângă seturi de construcție, și produse personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, căni, soluţii de organizare, accesorii pentru birou şi multe altele.

Designul fiecărui magazin este marcă înregistrată, iar pasionații pot descoperi în magazin și spații de joacă pentru cei mici alături de cele mai noi produse lansate, sau pot construi propria minifigurină și o pot accesoriza, având posibilitatea de a o cumpară la final.

”Suntem foarte mândri că iubitorii LEGO din România se pot bucura de încă un spațiu dedicat în totalitate universului LEGO. Designul magazinului, produsele exclusive pe care le veţi găsi aici și zonele de joacă vor oferi vizitatorilor o experiență inedită, care susține întocmai idealul brandului, și anume dezvoltarea creativității copiilor prin joacă.” spune Domnul Petr Břoušek, Country Manager LEGO Romania.

Printre surprizele pregătite pentru deschidere se numără 1000 de cadouri acordate primilor 1000 cumpărători și un eveniment de construcție ce durează 2 zile.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...