Un nou magazin Ecco la Târgu Mureș

.
.

Retailerul danez de incaltaminte si accesorii ECCO va deschide cel de-al 19-lea magazin al sau, la Targu Mures, in data de 25 septembrie 2014.

Noul magazin ECCO outlet va fi situat in Promenada Mall Targu Mures si va completa reteaua ECCO Romania cu cel de-al 19-lea magazin, dupa cele doua deschise recent in Bucuresti, in Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Avand o suprafata de 72 mp, noul outlet ECCO va pune la dispozitia clientilor din Targu Mures atat produse din colectiile anterioare, cat si produse din sezonul toamna/ iarna 2014 – incaltaminte pentru femei, barbati si copii, precum si genti, curele si alte accesorii.

Produsele ECCO respecta standardele de calitate si confort si aduc in prim plan designul scandinav, inovatia si autenticitatea, iar colectia ECCO pentru toamna 2014 este special dedicata persoanelor active care isi doresc incaltaminte calduroasa, dar totodata confortabila si in ton cu tendintele modei.

La deschiderea magazinului ECCO din Promenada Mall Targu Mures, clientii vor fi intampinati cu reduceri de pana la 70% din pretul initial. In aceasta toamna, ECCO aniverseaza un deceniu de existenta in Romania, ocazie cu care se va deschide si cel de al 20-lea magazin ECCO, la Sibiu.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...