Un nou concept de magazin de la Mega Image

sursa foto: economica.net
sursa foto: economica.net

Mega Image a lansat azi un nou concept de magazin, sub brandul AB COOL FOOD. Unitatea este situata pe Bulevardul Ion Mihalache, Nr. 45, Sector 1, Bucuresti si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 180 mp. 

Programul magazinului AB COOL FOOD  va fi de Luni – Sambata: 8:00-22:00, iar Duminica: 8:00-20:00.

In noul magazin AB COOL FOOD consumatorii sunt invitati sa descopere o noua experienta culinara printr-un sortiment unic de produse congelate.

Acestia vor gasi o gama variata cu sute de produse, usor de pregatit de oricine, accesibile si de cea mai buna calitate. Categoriile de produse care vor fi disponibile in noul concept de magazin sunt urmatoarele: Aperitive | Ready meal | Legume si fructe | Peste | Produse bio | Torturi | Inghetata.

„Prin deschiderea magazinului AB COOL FOOD, dedicat produselor congelate, dorim sa oferim clientilor nostri solutii practice pentru a-si folosi mai bine timpul in beneficiul propriu, petrecand mai putina vreme in bucatarie, dar avand, in acelasi timp, o alimentatie sanatoasa si diversificata, indiferent de sezon. Preparatele congelate sunt usor si rapid de pregatit, ofera bucuria de a incerca retete noi, chiar exotice, sunt sigure (congelarea este o metoda in intregime naturala de conservare a alimentelor, folosita de mii de ani). Magazinul AB COOL FOOD aduce un concept nou in Romania, acela prin care intreaga oferta este alcatuita doar din produse congelate. Speram ca acesta sa fie apreciat de cat mai multi consumatori!” a declarat Catalina Aldea, Director Comercial Mega Image.

Mai multe informatii despre tipurile de produse disponibile in magazin pot fi gasite pe www.abcoolfood.ro.

 

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...