Un nou complex rezidențial în zona Parcul Circului

Circului Park Tower este un proiect rezidential realizat de compania Rodelco in parteneriat cu o companie internatională belgiana. 

Complexul este situat in sectorul 2 al Capitalei, in zona Stefan cel Mare, aflat chiar in spatele Circului Globus, cu vedere si acces direct la Parcul Circului.

Proiectul rezidential ofera 101 de apartamente noi, de 2, 3, 4 si 5 camere, amplasate intr-o cladire compusa din 15 etaje si doua niveluri subterane.

Blocul este dotat cu 3 lifturi de mare viteza, de ultima tehnologie, ce au o capacitate de transport pentru 8-13 persoane. La nivelurile subterane se afla locuri de parcare si de depozitare, dar si un adapost antiatomic. Compartimentarea apartamentelor este functionala, avand incaperi cu suprafata intre 70 si peste 200 mp in functie de tipul de apartament, asociate cu balcoane si terase cu suprafete mari.  O caracteristica aparte a apartamentelor este reprezentata de peretele cortina de sticla care imbraca cladirea, terasele si balcoanele spatioase, pentru a oferi o vedere cat mai larga catre parc.

Constructia la ansamblul Circului Park Tower a inceput in luna februarie 2013, avand ca termen de finalizare sfarsitul anului 2014.  Deja a fost finalizata structura de rezistenta si zidaria iar de doua saptamani s-au demarat si vanzarile la apartamente.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...