Un nou complex rezidențial în Constanța – Metropolitan Towers

Metropolitan Towers este cel mai nou complex imobiliar rezidențial dezvoltat în cartierul Tomis Nord din Constanța, după o investitie de peste 6 milioane de euro.

Situat pe strada Murelor numărul 7, aproape atât de centrele comerciale Maritimo, Real și Metro, dar și la câteva minute de Bulevardul Mamaia, proiectul este alcătuit din două clădiri de 11 etaje, cu câte 88 de apartamente fiecare, și se înalță peste o parcare formată din două nivele, sub și supra-terane.

”Aducem pe piața constănțeană un concept ofertant din punct de vedere al opțiunilor de compartimentare, cu o structură solidă, o panoramă generoasă, locuințe în care sentimentul de acasă va fi prezent chiar din prima zi.” declară Tina Vîrlan, sales manager Metropolitan Towers.

Apartamentele de două camere au suprafețe construite de până la 71 de metri pătrați, iar apartamentele de trei camere au suprafețe construite de până la  89 de metri pătrați.

”Construim Metropolitan Towers pentru viitor. Asta o structură de mare rezistență, finisaje de calitate care să ofere confortul unei case în care o familie poate să se regăsească, să prospere și să trăiască în armonie o viață întreagă.” declară Adrian Chirion, manager Bad Prodexim, constructorul proiectului.

Termenul de predare a primei clădiri este octombrie 2016, lucrările fiind deja în stare avansată la nivelul subteran al parcării.

Pentru informații vizitați showroomul Metropolitan Towers din strada Murelor numărul 10 sau www.metropolitantowers.ro

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...