Un nou complex rezidențial dezvoltat în Măgurele

.
.

După mulți ani în care a dezvoltat afaceri în străinătate, omul de afaceri Cristian Mercioniu s-a întors în România, unde a pus bazele Buildtech Contractors, companie prin care a dezvoltat complexul residențial ”New Residence”, care se adresează oamenilor care își doresc un stil de viață liniștit și doresc să investească sume decente în locuința lor.

 

 

Complexul rezidențial este situat la 14 km de Piața Unirii, în orașul Măgurele. Este vorba de 10 blocuri (P+2+M). În interiorul complexului vor fi spații comerciale (supermarket, farmacie, café-restaurant și grădiniță – after school). Apartamentele sunt finisate la cheie (gresie, faianță, parchet, tâmplărie PVC, centrală proprie pe gaz, calorifere și au băile utilate). Complexul are acces la toate utilitățile (canalizare, gaze, apă, curent). Serviciile de telefonie fixă, cablu TV și internet sunt asigurate de RCS – RDS.

 

Cu ce ajungi?

 

Poți ajunge prin Șoseaua Alexandriei, unde sunt 4 benzi de circulaţie, 2 dus, 2 întors, cu pod peste linia de centură. În partea cealaltă se poate ieși la Jilava, către City Mall, spre Unirii. La intersecţia șoselei București Măgurele, Alexandriei și Antiaeriană ai acces la RATB (tramvaiul 32 are drum drept pana la Unirii).

 

Accesibilitate

 

Rezervarea se face cu doar 500 de euro, bani care se scad din suma totală a apartamentului. Restul se achită atunci când noii proprietari semnează contractual de vânzare-cumpărare și se pot muta în noua locuință. Prețurile sunt absolut decente, gândite pentru buzunarul fiecăruia, în funcție de numărul de camere și tipul de finisaje.

Programul „Prima Casă” sau orice alt tip de credit sunt ușor de accesat, prețurile imobilelor din complexul „New Residence” fiind ușor de corelat cu salariile românești.

 

 

Pentru mai multe informații puteți accesa site-ul oficial și pagina de Facebook:

 www.new-residence.ro

www.facebook.com/NewResidenceMagurele

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...