Un nou ansamblu rezidențial în Bd. Metalurgiei

Cel mai nou ansamblu imobiliar al dezvoltatorului Mega Residence este în etapa finală de execuție, iar primii cumpărători se pot muta chiar din aceasta vară.

Ansamblul este situat în Șoseaua Olteniței 71A, la 300 metri de stația de metrou Piața Sudului, ansamblul oferă acces rapid la tot confortul urban: Mall Sun Plaza, parcurile Tineretului și Văcărești, World Class, Clinica Medlife, piața agroalimentară Piața Sudului, numeroase școli și grădinițe.

Clienții pot opta pentru apartamente de 1, 2 și 3 camere cu suprafețe generoase, inteligent compartimentate, cu toate dotările moderne incluse: centrală de gaze, aer condiționat, racordare integrală la utilități. Finisajele premium pot fi alese de către proprietar pentru a reflecta cel mai bine stilul personal.

Ansamblul beneficiază de monitorizare video și acces securizat în incintă.

„30% dintre apartamente sunt deja contractate. Clienții noștri sunt persoane care știu ce doresc și care nu acceptă compromisuri în ceea ce privește locația și confortul. Poziționarea excelentă și calitatea construcției și a dotărilor au stat la baza deciziei lor de a se muta în Mega Residence Olteniței.” a declarat Janina Constantin, Project Manager.

Ansamblul este vândut direct de dezvoltator, fără intermediari. „Pentru startul vânzărilor am pregătit o ofertă specială valabilă până la 30 aprilie 2016”, a completat Janina Constantin.

- Publicitate -

Românii au comandat cu livrare la locație peste 10.000 de burgeri pe zi în 2023

Cu o creștere de peste 15% față de 2022, burgerii rămân în topul preferințelor culinare comandate de români cu...

The first full autonomous PENNY store in the world is open in Bucharest

PENNY opened on May 29, 2024, in Bucharest, the first full autonomous store in its network, where articles are...