Un jucător NetBet Cazino a câștigat milioane de euro la Mega Fortune!

Un jucător norocos NetBet Cazino a dat lovitura săptămâna trecută și a câștigat uimitoarea sumă de 3,7 milioane de euro, cu o miză de doar 3,75 € – în timp ce se juca pe mobil!

Acesta se juca la slotul Mega Fortune produs de NetEnt în dimineața zilei de 3 aprilie, când câștigurile au început să se dezlănțuie pe ecranul său!

NetBet Cazino oferă multe alte jocuri precum Mega Fortune, în care jucătorii se pot bucura de o experiență desăvârșită și de câștiguri top!

Gabriela Arnautu, CEO-ul NetBet, a declarat: „Este absolut fantastic ca jucătorii noștri să câștige un premiu atât de impresionant. Felicitări câștigătorului nostru!”

Mega Fortune este un nume potrivit pentru acest joc, mai ales, după câștigul memorabil al jackpot-ului de săptămâna trecută! Este un joc slot uimitor, care este foarte popular printre jucătorii de cazino online din întreaga lume.

Jucătorii au ocazia să își încerce norocul la trei jackpot-uri uluitoare – Mega Fortune Rapid, Mega Fortune Major și bineînțeles Mega Fortune Mega Jackpot.

Mega Fortune Mega Jackpot este faimos pentru că oferă un jackpot complet progresiv, care adesea ajunge la sume care ating niveluri colosale! Această performanță a reușit-o și jucătorul nostru, care, cu siguranță, s-a bucurat de un weekend FOARTE FERICIT!

Acest jackpot progresiv probabil îi va schimba viața și suntem siguri că gama largă de jocuri de la NetBet Cazino le va oferi multor alți jucători astfel de experiențe unice!

Contact: Biroul de Presă

E-mail: [email protected]

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...