Un designer estonian transformă trotinetele electrice uzate Bolt în bijuterii

Trending

Bolt a încheiat un parteneriat cu designerul estonian Tanel Veenre pentru a transforma trotinetele electrice care şi-au depăşit ciclul vieţii într-o colecţie de cercei, brăţări şi pandantive.

Colecția poartă numele Hardwear şi include şase modele de design, în culori şi finisaje variate, create manual în urma prelucrării materialelor din aluminiu folosite de Bolt în producţia a peste 230.000 de trotinete electrice.

CITEȘTE ȘI: Bolt a închis o nouă rundă de finanțare în valoare de 150 de milioane euro

Mai mult, colecţia Hardwear este compusă din bijuterii finisate cu un strat reflectorizant, pentru un plus de vizibilitate şi siguranţă pe timpul nopţii. Prețurile bijuteriilor pornesc de la 39 euro și urcă până la 89 euro.

Pentru a crea fiecare accesoriu, Tanel Veenre a înlăturat vopseaua verde a trotinetelor Bolt, iar apoi a tăiat materialul, l-a modelat, anodizat şi vopsit de mână. Designer-ul va continua şi în viitor să producă bijuterii din materialele provenite în urma reciclării trotinetelor.

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești