Un consultant financiar a lansat o aplicație pentru digitalizarea IMM-urilor

Ioana Arsenie, consultant financiar lansează o aplicație care își propune să digitalizeze IMM-urile românești care înregistrează o cifră de afaceri de până la 1 milion de EURO.

Aplicația oferă un produs tehnologic pentru antreprenorii care sunt în curs de dezvoltare și vizează diversificarea unităților de business, extinderea către noi piețe și atingerea primului milion de euro din companie.

Ea reprezintă o aplicație web și ajută în automatizarea proceselor interne și către firmele de contablitate dar și către antreprenori.

Este un instrument de business intelligence care facilitează accesul la o vizibilitate sporită  privind rezultatul financiar, pe categorii de venituri și cheltuieli dar și situația bilanțieră, cu principalii indicatori de performanță.

Investiția inițială este în valoare de 10.000 de euro și presupune evaluarea progresului financiar de la o perioadă la alta.

La acest moment, conform datelor existente în piață, în România există doar cca 25.000 de firme care au cifră de afaceri mai mare de 1 milion de euro și cca 130.000 de firme care ating 100.000 de euro/an.

Ce aduce nou TRUSTED App

Aplicația este capabilă să stabilească categoriile de raportare (venituri/cheltuieli) în mod personalizat, pentru fiecare firmă, pornind de la balanța de verificare contabilă. În fiecare lună, se preiau datele prin import și sunt automat mapate și raportate conform categoriilor stabilite.

Clientul vizualizează rezultatul financiar și sub formă grafică. Aplicația vine ca suport în procesul de analiză de business și decizional.

TRUSTED App este folosită de clienți precum restaurante, firme de prestări servicii, comerț, practic orice activitate în care se dorește standardizarea procesului de raportare financiară.

Ce urmează?

Pe termen mediu, TRUSTED App își propune să evolueze prin includerea Bugetului de venituri și Cheltuieli și ulterior a Simulatorului de Business, respectiv analiza dinamică a rezultatului financiar anual.

Aplicația este disponibilă pe bază de abonament după primele 6 luni, iar investitia lunară va începe de la 5 euro, în funcție de cifra de afaceri. Contul demo poate fi solicitat prin email: [email protected]

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...