Ultima săptămână a campaniei Profi te premiază

.
.

S-a intrat in ultima saptamana a campaniei de responsabilitate sociala “PROFI te premiaza” la finalul careia 159 de scoli se vor bucura de cate un laborator de informatica.

 

Pana pe 20 octombrie, sustinatorii  celor 1597 de scoli primare, licee si colegii din intreaga tara care au intrat in competitie le mai pot vota si eventual rasturna clasamentele partiale din acest moment, ce pot fi vazute la https://www.profitepremiaza.ro/editia_2013/clasament.html.

 

Pentru fiecare magazin va exista cate o scoala castigatoare, desemnata de clienti printr-un sistem de vot simplu si rapid: la iesirea din magazine sunt amplasate display-uri electronice unde cumparatorul scaneaza codul de bare de pe bonul sau de casa si apoi alege scoala careia ii doneaza punctele acumulate. Mai multe detalii pe https://www.profitepremiaza.ro/editia_2013/regulament.html.

 

Aflata la cea de-a treia editie, “PROFI te premiaza” se desfasoara in toate magazinele PROFI standard  operationale la data de 15 iulie, si va dota scolile castigatoare cu 1749 de ultrabook-uri si laptop-uri. Acestea se adauga la cele 3632 de netbook-uri si laptop-uri si 226 de videoproiectoare daruite deja invatamantului romanesc in anii 2011 si 2012. In acesti trei ani, investitia totala s-a  ridicat la peste 1,5 milioane de euro, fiind o dovada concreta a felului in care PROFI sustine invatamantul din Romania pentru a da sanse mai bune elevilor de a se pregati pentru viitor.

 

Campania este realizata cu ajutorul partenerilor: Pepsico, Caroli, Albalact, Colgate, Danone, Oke, Persil Expert, Cremita – Primola, Primola, Rom autentic, P&G, Gusto, Gusto Natura, Borsec, Chipita, Lyoness, Asus, Dero, Cia Aboliv, Merve, Delaco, Antefrig, Schauma, Edenia, Pedigree, Baneasa, Monte Banato, Radic Star, Scandia Food, Smithfield Prod, DonCafe, Maggi, Nestle Cereale Integrale, Delma, Delikat.

 

PROFI detine 180 de magazine in format standard, City si Mall prezente in 95 de localitati din 36 de judete si este cel de al doilea mare retailer modern din tara, cu peste 4500 de angajati.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...