UiPath este cea mai apreciată companie de către propriii angajați

UiPath, Zitec, Softbinator Technologies, Jysk și Nobel sunt cele mai apreciate companii din România de către propriii angajați, conform Undelucram.ro.

Acesta este singurul top local realizat în funcție de opiniile angajaților și nu în funcție de imaginea publică a companiilor.

Clasamentul a fost alcătuit pe baza unui indice obținut din media notelor acordate angajatorilor de către angajați și numărul de recenzii înregistrate în platformă.

Evaluarea a fost realizată pe baza unor criterii precum oportunitățile de avansare, pachetul salarial, managementul, timpul liber versus timpul la birou, procedurile, valorile companiei.

UiPath a intrat pentru prima dată în top, clasându-se de altfel pe prima poziție. Clasamentul a fost condus anul trecut de Microsoft, care a ocupat primul loc în 2016, 2018 si 2020.

Între primele zece locuri din top, șase poziții sunt ocupate de companii de tehnologie. Restul sunt companii din retail, BPO& servicii și financiar.

Printre companiile care s-au regăsit și anul trecut în top se numără: Microsoft, Nobel, KRUK și Decathlon.

Printre noile intrări în top se numără UiPath, Zitec, JYSK, 8&8 International, Majorel.

Cel mai bun loc ocupat de o companie non-IT aparține JYSK, retailerul de mobilier și decorațiuni fiind pe poziția a patra.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...