Uber lansează noul serviciul „Uber Comfort”

Pe lângă UberX, Uber Select sau Green, utilizatorii Uber din România pot selecta în aplicație opțiunea „Comfort” și se pot bucura de curse în mașini confortabile, cu șoferi care au un rating foarte bun.

Serviciul va fi disponibil în București, Timișoara, Brașov și Iași. 

Pasagerii care aleg noul serviciu vor primi șoferi cu experiență, cu un rating ridicat, și de vehicule mai confortabile, cu spațiu suplimentar pentru picioare, toate acestea la un preț ușor mai ridicat decât cel pentru cursele cu UberX (cu aproximativ 20% mai mare). 

Înainte de începerea cursei, utilizatorii pot alege, direct din aplicație, cum doresc să se desfășoare călătoria

Spre exemplu, pot alege între trei opțiuni de temperatură și pot opta pentru o călătorie în liniște.

Mai mult decât atât, aceștia vor fi așteptați de șoferi până la 10 minute la punctul de preluare, în schimbul unei taxe suplimentare, astfel încât să nu fie nevoiți să plece în grabă spre destinație.  

La fel ca în cazul celorlalte servicii Uber din România, atât șoferii, cât și pasagerii, trebuie să poarte mască pe parcursul călătoriei și să confirme că au luat măsurile de siguranță necesare înainte de începerea cursei. 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...