Uber Eats, livrare gratuită și înscriere în platformă fără taxe

  • Livrare gratuită pentru toți utilizatorii, până pe 31 martie, prin folosirea codului STAUACASA;
  • Restaurantele se pot înscrie pe platformă fără taxă de activare și au la dispoziție o echipă dedicată cu ajutorul căreia își pot lansa serviciul de livrare în doar 48 de ore;
  • Ridicarea comenzilor fără taxă: Utilizatorii pot comanda pe Uber Eats mâncare pe care să o ridice direct din locație, fără costuri suplimentare pentru restaurant;
  • De acum, utilizatorii pot selecta în aplicație livrare fără contact, astfel încât curierii să le lase mâncarea la ușă sau în fața casei. 

Inițiativele Uber Eats își propun să vină în sprijinul comunității locale, curierilor, restaurantelor independente și operatorilor și să îi ajute în eforturile lor de a face față dificultăților provocate de epidemia COVID-19. 

Pachetul de noi inițiative anunțate de Uber Eats include livrare gratuită pentru toți utilizatorii și restaurantele din România, până pe 31 martie. Utilizatorii pot beneficia de livrare gratuită folosind codul STAUACASA.  

În plus, restaurantele, utilizatorii și partenerii de livrare au început deja să primească notificări bazate pe recomandările autorităților de sănătate publică, referitoare la măsurile de bază pe care le pot lua pentru a preveni răspândirea virusului.

Utilizatorii Uber Eats vor avea și posibilitatea de a selecta livrarea fără contact în aplicație, solicitând astfel curierilor să le lase comanda în fața ușii sau a casei și evitând contactul direct, o opțiune creată în special pentru cei care aleg sau sunt nevoiți să se autoizoleze.

Pentru a ajuta restaurantele să intre pe platformă cât mai rapid și să acceseze astfel o nouă sursă de venit, Uber Eats va renunța la taxele de activare în aplicație până la data de 30 aprilie. În plus, restaurantele vor avea la dispoziție un sistem de înscriere rapidă și echipe dedicate, care îi vor ajuta să devină activi pe platformă în 48 de ore și să înceapă să livreze cât mai repede.

În plus, pentru curierii care tocmai s-au alăturat platformei, Uber Eats facilitează un proces de înscriere „contactless” și simplu de parcurs, pentru a le asigura posibilitatea de a-și accesa sursele de venit în această perioadă dificilă. 

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...