TXM Textilmarket va deschide mai multe magazine în România

Polonezii de la Textil Market (TXM), specializați în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte și lenjerie pentru femei, bărbaţi, tineret și copii, precum și articole de uz casnic, au inaugurat anul trecut primele magazine din România și vor continua expansiunea cu noi unități.

Până acum, TXM a deschis magazine la Sighetu Marmației (în incinta complexului comercial Laleaua Neagră), Târgu Mureș (în galeria comercială Auchan City) și două unități în Timișoara (galeria Auchan Timișoara Sud și Bega Shopping Center).

Conform informațiilor din piață vor urma deschideri de magazine la Alba Iulia, Baia Mare și Satu Mare.

În vederea dezvoltării rețelei, TXM caută spații comerciale în localităţi de peste 8.000 de locuitori, cu o suprafaţă comercială de la 200 mp până la 500 mp, din care suprafaţa de vânzare să constituie 95% din total, să aibă o formă apropiată de dreptunghi sau pătrat, fără pereţi portanți pe suprafaţa de vânzare, amplasare la parter sau etajul I, localizare în centre comerciale, centrul oraşului, străzi comerciale, cartiere și o stare tehnică bună.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...