Twispay are un nou sediu și vrea să își dubleze numărul de angajați

Noul sediu Twispay București se află în incinta Crystal Tower, are o suprafață totală de peste 1.000 metri pătrați utili și găzduiește în prezent aproximativ 40 de angajați.

Conceput alături de designerul Alina Stoian, fondator 2Deco Studio, actualul sediu Twispay pune la dispoziția angajaților birouri personalizate, cu identitate proprie, în linie cu nevoile de colaborare și securitate ale diferitelor departamente.

Astfel, birourile beneficiază de zone comune, amenajate pentru echipele de dezvoltare, de spații private, săli de întâlnire, precum și de zone cu acces limitat, create pentru profesioniștii de compliance. 

Fintech-ul, o industrie în creștere în România

Așa cum arată și studiile Asociației Române pentru Antreprenoriat și Tehnologie, pandemia a accelerat creșterea sectorului de fintech în România, în concordanță cu dezvoltarea comerțului online.

În prezent, comparativ cu celelalte startupuri, companiile din zona de tehnologie financiară se disting drept cei mai mari angajatori, asigurând 35.2% din locurile de muncă existente în companiile de tehnologie, la început de drum. 

La finalul lui 2022, cel mai mare segment al industriei naționale de fintech va fi cel al plăților digitale, a căror valoare totală de tranzacție va depăși 8,99 miliarde de dolari, conform estimărilor Statista.

Mai mult, numărul de utilizatori care fac plăți digitale va crește la 11,15 milioane, până la sfârșitul anului 2027, arată aceeași sursă. 

Raportul companiei germane estimează că, în România, și segmentul neobancar se va dezvolta și va crește cu peste 43% în 2023, comparativ cu 2022, în timp ce media tranzacțiilor anuale per utilizator va depăși 16.730 de dolari, la finalul acestui an. 

CITEȘTE ȘI: FintechOS primește o investiție de 14 milioane de dolari

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...