Turcii de la Sunman Group au achiziționat lanțul de magazine Noriel

Fondul de Private Equity Polish Enterprise Fund VII a vândut Noriel, liderul pieței de retail de jucării, jocuri și alte produse pentru copii în România, către Sunman Group, liderul pieței de profil din Turcia.

Enterprise Investors este unul dintre cele mai importante fonduri de Private Equity din regiune, cu investiții totale de peste 2,2 miliarde euro în 151 de companii din regiune și 4,2 miliarde euro venituri înregistrate din exit-uri.

Noriel a fost a 7-a investiție a Enterprise Investors în România, după ce l-a achiziționat în 2016 și a susținut creșterea rețelei cu o finanțare aditionala în valoare de 2 milioane euro.

În prezent, Noriel este liderul pieței de retail de jucării, jocuri și alte produse pentru copii în România și este singurul jucător cu acoperire națională și cu un model de afaceri omnichannel.

Compania operează o rețea națională de 88 de magazine, susținută de o platformă online și un canal de distribuție. Sunman Group activează sub două branduri: Sunman și Toyzz Shop.

Echipa Deal Advisory a KPMG în România a asistat tranazacția între cele două părți.

CITEȘTE ȘI: Payten achiziționează pachetul majoritar de acțiuni din ContentSpeed

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...