Tsvetanka Mintcheva numită Prim Vicepreședinte Executiv al UniCredit Bank

Ca urmare a numirii de către Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România și a primirii aprobării prealabile din partea Băncii Naţionale a României, Tsvetanka Mintcheva și-a început mandatul ca Prim Vicepreședinte Executiv și membru al Directoratului UniCredit Bank.

Tsvetanka Mintcheva are o carieră de peste 20 de ani în sistemul bancar și o importantă experiență managerială interdepartamentală, construindu-și întreaga carieră în cadrul UniCredit Group în Bulgaria.

Din poziția de membru al Directoratului UniCredit Bulbank, a condus Divizia GBS a UniCredit Bulbank în ultimii doi ani, iar anterior, din 2013, a coordonat Divizia de Retail.

Tsvetanka Mintcheva și-a început cariera în 2001 dintr-o poziție de stagiar și, de la acel moment, a ocupat diferite poziții în aria de vânzări și de management în cadrul UniCredit Bulbank, fiind responsabilă și de construirea și dezvoltarea strategiei de multichannel a băncii.

Este licențiată în economie și deține un MBA în afaceri internaționale la MIB School of Management, Trieste, Italia.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...