Trotinetele electrice Bolt ajung la Sibiu. Curse de la 0,5 lei pe minut

Bolt lansează serviciul de închiriere a trotinetelor electrice în Sibiu. Deblocarea trotinetelor este gratuită, iar prețul curselor este de 0,5 lei pe minut.

Acționate electric și atingând o viteză maximă de 25 km / h, acestea pot parcurge până la 40 km cu un singur ciclu de încărcare.

Trotinetele Bolt vor fi amplasate în locuri frecventate, precum piețe sau parcuri. La finalul cursei, utilizatorii trebuie să parcheze trotineta într-un loc sigur, în afara carosabilului.

Parcarea trotinetelor în afara zonelor desemnate este penalizată cu suma de 150 lei.

Pentru a folosi trotinetele, sibienii trebuie să instaleze aplicația Bolt. Trotinetele pot fi deblocate prin scanarea codului QR.

La prima utilizare, aplicația arată instrucțiunile de folosire a acestora și modul în care ele trebuie să fie parcate în siguranță la final.

În plus, ei trebuie să se asigure că țin cont de limita de vârstă minimă necesară (16 ani) pentru utilizarea trotinetelor electrice.

Este obligatoriu ca acestea să fie întotdeauna folosite de un singur pasager per cursă, fiind interzis accesul a doi sau mai mulți utilizatori pe o trotinetă.

- publicitate -

trebuie să citești