Trickshot va deschide locații noi în Timișoara, Iași și Cluj-Napoca

Trending

Conceptul Trickshot, care îmbină gastronomia și activitățile recreaționale, planifică investiții de 2 milioane euro per locație pentru extinderea la Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.

În prezent, locațiile Trickshot au un trafic semnificativ și atrag aproximativ 2.700 de oaspeți pe zi, respectiv 81.000 de oaspeți în fiecare lună.

Locațiile sunt gândite pentru centre comerciale de mari dimensiuni, și merg pe un profil clar al vizitatorului: educat, tânăr profesionist, corporatist sau antreprenor.

Trickshot este un concept construit în jurul gastronomiei de calitate și o componentă de Arcade Games, bowling, biliard & shuffleboard.

Trickshot a luat naștere în 2014, cu prima locație deschisă în Promenada Mall București, sub conceptul Bowling & Restaurant, urmată de deschiderea celei de a doua locații în Mega Mall, în 2017. Din 20 ianuarie 2023, s-a deschis o a treia locație Trickshot, în AFI Brașov.

Grupul mai deține o locație în Iride Business Park București, sub conceptul de fast-service restaurant și o unitate AveForchetta în București, prima din acest concept, cu un specific neo italienesc.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Primul magazin gol din România a fost deschis în Promenada Mall

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești