Triathlon Arena la Băneasa Shopping City

Băneasa Shopping City anunță prima ediție Triathlon Arena, un concurs care va avea loc la MaxFun și va reuni profesioniștii și amatorii pasionați de Fifa, biliard și bowling.

Pe 22 februarie, începând cu ora 18:00, etajul doi al Băneasa Shopping City se va transforma într-o adevărată arenă de concurs.

Cele 3 jocuri – Fifa, biliard și bowling – vor fi arbitrate de către Tudor Buțan de la Federația Română de Fotbal – Fifa 19, Alexandru Balaș –arbitru internațional – biliard și Marius Piticariu – multiplu campion național – bowling.

„Triathlon Arena este prima editie organizata in Baneasa Shopping City și a fost creată special pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri și a celor pasionați de jocuri și distracție. Nu puteau lipsi nici premiile, care îi vor motiva cu siguranță pe participanți. În plus, arbitrii noștri, împreună cu echipa de matinal de la Virgin Radio, vor asigura o atmosferă de neuitat. Acest tip de inițiative vor deveni constante în MAXFUN”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing Baneasa Shopping City

Confruntările la cele trei discipline se vor desfașura în același timp, iar înscrierile se pot face pe site-ul www.baneasa.ro. Regulile celor trei jocuri sunt diferite de cele oficiale, astfel că jucătorii trebuie să citească cu atenție regulamentul concursului.

Echipa care va avea cel mai mare număr de puncte acumulate la toate cele trei categorii ale concursului va fi cea câștigătoare și va primi un Play Station 4, sistem de navigație GPS, boxă Bluetooth 3 MOVETECK, dar și un abonament de 10 ore de billiard, bowling sau Xbox în locația MaxFun Băneasa.

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.