„Trenurile Soarelui” CFR vor circula începând cu data de 11 iunie

Programul „Trenurile Soarelui” al CFR va fi lansat începând cu data de 11 iunie, iar turiştii vor avea la dispoziţie 40 de trenuri.

Acestea vor asigura zilnic legături directe din toată ţara cu staţiunile de la Marea Neagră şi cu Delta Dunării.

Vor circula 38 de trenuri directe (19 dus/19 întors) şi ramurile aferente care pornesc din principalele oraşe și vor avea ca destinaţie /plecare litoralul românesc.

Dintre acestea 18 trenuri (9 dus/9 întors) au ca destinaţie/plecare Mangalia, iar 32 de trenuri (16 dus/16 întors) vor asigura legătura dintre București cu litoralul şi retur.

12 perechi de trenuri au plecare din Gara Bucureşti Nord, trei perechi din Gara Bucureşti Băneasa și o pereche din Gara Bucureşti Obor.

Tariful pentru o călătorie cu loc rezervat pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa este de 59,6 lei la tren IR, clasa a 2-a, şi de 30,3 lei la tren Regio, clasa a 2-a.

Dacă se achiziţionează un bilet dus-întors pasagerul beneficiază de 10% reducere, iar pentru cumpărarea biletelor în avans reducerea este de până la 10% din tariful de transport. Elevii beneficiază de gratuitate, iar studenţii de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...