Trenta Pizza deschide un punct de livrare în centru

Trenta Pizza, unul dintre principalii jucatori pe piata de delivery din Bucuresti anunta relocarea centrului de productie si livrare pizza din sectorul 2, zona Obor in zona centrala a capitalei.

Locatia noului centru de productie al companiei se afla pe strada Baratiei nr. 31, la intersectie cu Calea Mosilor, in proximitatea magazinului Cocor, vis-a- vis de Centrul Vechi.

Fata de punctul de productie din Obor, unde doar se produceau si se livrau produsele companiei, locatia din str. Baratiei aduce nou si serviciul de take away, oferind posibilitatea celor ce calca pragul magazinului sa cumpere pizza la pachet. Clientii care au cont de client Trenta Pizza vor putea sa comande telefonic produsul dorit, iar apoi pot veni sa isi ridice comanda din magazin intr-un timp mult mai scurt (10-15 minute din momentul comenzii).

“Noua pozitionare a centrului de productie si livrare a fost un pas strategic ce ne ajuta sa ne indeplinim obiectivul principal al companiei pentru anul acesta, anume diminuarea timpului de livrare pentru produsele comandate de clientii nostri. De asemenea, faptul ca ne vom afla la kilometrul zero ajuta la optimizarea traseelor de livrare astfel incat costul livrarii sa se mentina neschimbat, in conditiile cresterii pretului la combustibil”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza. 

Zona in care este amplasat noul centru de productie si livrare pizza permite clientilor un acces usor si micsoreaza cu cel putin 27% timpul de livrare fata de vechea locatie: de la 36 minute timp mediu de livrare la 26 minute, iar distanta unui traseu de livrare se micsoreaza in medie cu 19%.

“Prin aceasta mutare tintim o crestere a numarului de comenzi in zona centrala de peste 15% in primele 6 luni, 22% in primul an si 34% in urmatorii 2 ani”, a adaugat reprezentantul companiei.

Compania a investit peste 45.000 Euro in amenajarea si utilarea noii locatii, crescand capacitatea totala de productie Trenta Pizza cu 8%. 

Locatia va servi drept punct de livrare a comenzilor la domiciliu pentru zona delimitata de bulevardul Marasesti, strada Traian, bulevardul Dacia, strada Mircea Vulcanescu, strada Berzei si bulevardul Libertatii. Programul de lucru al magazinului coincide cu cel al celorlalte unitati de livrare la domiciliu si anume: luni-joi 11:00-23:00 si vineri-duminica 11:00-24:00.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...