Trenta Pizza deschide primul magazin in regim take away

sursa foto: localpedia.ro

Trenta Pizza, companie de livrare pizza in Bucuresti si zonele limitrofe, deschide astazi, in zona Lujerului, primul punct de lucru cu vanzare de pizza in regim take away („la pachet”).

Magazinul se afla la intersectia Bulevardului Uverturii cu Soseaua Virtutii, in apropierea statiei de tramvai 41 si are o suprafata de peste 100 mp. Deschiderea acestui magazin a presupus o investitie de aproximativ 100.000 euro in amenajarea si utilarea spatiului precum si crearea a 20 de locuri de munca.

„Imi face o deosebita placere sa anunt deschidere primului magazin in regim take away in luna in care aniversam 6 ani de cand livram pizza la domiciliu. Trenta Pizza ofera astfel posibilitatea consumatorilor de pizza din zona Lujerului sau celor care sunt in trecere sa isi comande pizza si sa o ridice singuri”, a declarat Sorin Mares, General Manager Trenta Pizza.

„Nu ne vom opri aici, caci avem in plan sa deschidem in cursul acestui an alte 7 astfel de puncte in diferite zone ale Bucurestiului,” a adaugat reprezentantul companiei.

Trenta Pizza sarbatoreste deschiderea magazinului printr-o promotie speciala. Este vorba de oferta “1+1 pizza gratis” prin care orice client care vine in magazinul Trenta Pizza, in saptamana 14-20 martie 2011, primeste la orice pizza comandata, una gratis. Oferta este valabila doar in magazin la sortimentele de pizza medie si mare.

Trenta Pizza va oferi in fiecare saptamana cate un cadou clientilor din magazin sub forma unor promotii tentante.

Pe langa de activitatea de vanzare in regim take away, magazinul va efectua si livrari de pizza la domiciliu sau birou in Sectorul 6, mai exact in zonele Militari, Politehnica si Grozavesti. Programul de lucru al magazinului coincide cu cel al unitatilor de livrare la domiciliu si anume: luni-joi 11:00-23:00 si vineri-duminica 11:00-24:00.

Despre Trenta Pizza

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene.

Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.

- Publicitate -

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....

Sfaturi pentru antreprenorii din industria beauty: cum să crești succesul salonului tău?

Felicitări pentru pasiunea și curajul pe care le-ai investit în salonul tău! Într-o piață competitivă ca a industriei beauty,...