Trenta Pizza deschide un nou magazin in regim take away

.

Trenta Pizza, companie de livrare pizza la domiciliu in Bucuresti si zonele limitrofe, deschide in sectorul 6 al Capitalei, al doilea magazin in regim take away din planul de investitii pentru anul 2011.

 

Magazinul este situat pe B-dul Ghencea nr. 26, din cartierul Drumul Taberei. Trenta Pizza a reamenajat punctul de livrare existent, transformandu-l intr-un spatiu modern ce pastreaza conceptul inovativ propus de companie pentru magazinele sale. Cu o suprafata de 125 mp, magazinul a presupus o investitie de aproximativ 75.000 euro in reamenajare si utilare.

 

„Dupa succesul inregistrat de magazinul existent in zona Lujerului, cartierul Militari, ne-am hotarat sa facem o surpriza locuitorilor din zona Ghencea un punct de livrare si take away. Acesta face parte din strategia noastra de a acoperi tot Bucurestiul in 2011 cu puncte take away Trenta Pizza. Programul va continua cu deschiderea urmatorului magazin in zona Tineretului”, a declarat Sorin Mares, General Manager Trenta Pizza.

 

Trenta Pizza isi propune ca pana la sfarsitul lui 2011 sa deschida 4 puncte noi de take away si livrare a comenzilor la domiciliu si sa amenajeze alte 4 puncte de livrare existente deja, astfel incat sa poata oferi produsele din meniu si la pachet.

 

„Ne bucuram sa intampinam clientii in noul magazin take away marca Trenta Pizza si sa le oferim posibilitatea sa comande la pachet produsele preferate din meniu. Consumatorii de pizza vor gasi la noi retete de pizza pentru toate gusturile, promotii si surprize inedite”, a declarat Catalin Ungureanu, Manager Magazin.

 

Locatia va servi in acelasi timp si ca punct de livrare a comenzilor la domiciliu in sectorul 6, Drumul Taberei, Ghencea, Prelungirea Ghencea, Razoare si sectorul 5, Cotroceni si Rahova. Programul de lucru al magazinului coincide cu cel al unitatilor de livrare la domiciliu si anume: luni-joi 11:00-23:00 si vineri-duminica 11:00-24:00.

 

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...