Trenta adauga in meniu si Pizza Taraneasca

sursa foto: blog.scoaladevara.com

Trenta Pizza a introdus in meniu un nou sortiment de pizza in editie limitata: Pizza Taraneasca. Noul sortiment vine cu un gust deosebit care sa satisfaca cerintele iubitorilor de pizza.

Pizza Taraneasca este o pizza savuroasa, care combina ingredientele cele mai potrivite pentru numele pe care-l poarta: mozzarella, salam chorizo, carnati de casa usor afumati, porumb si rondele de ceapa rosie.

“ Porumbul si salamul chorizo sunt extra ingredientele comandate cel mai des la noi la Trenta Pizza, tocmai de aceea am introdus in meniu acest sortiment nou care sa le contina pe amandoua. Am combinat cele doua ingrediente cu aromele carnatilor afumati si rondelelor de ceapa rumenite usor si am incercat astfel sa oferim clientilor nostri o pizza pe care indirect, ne-au sugerat-o”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza. “Am creat un obicei din a propune periodic clientilor nostri tipuri si retete noi de pizza si ne face mare placere sa le oferim experiente culinare inedite” a adaugat reprezentantul companiei.

Pizza Taraneasca se gaseste in meniu in cele trei variante de dimensiuni disponibile: 26 cm, 32 cm si 43 cm.

Pizza Taraneasca este reteta editie limitata si poate fi comandata in perioada 1 noiembrie 2012 – 31 ianuarie 2013 atat in unitatile cu livrare la domiciliu cat si in magazinele take away pe care Trenta Pizza le are deschise in Bucuresti.

 

- publicitate -

trebuie să citești