Trends & Ideas. Competitie de idei pentru amenajarea baii

Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu si Facultatea de Arhitectura de Interior cu sprijinul Romstal organizeaza un concurs de idei pentru echipamente de baie. Competitia este deschisa tuturor studentilor UAUIM.

Obiectivul concursului il constituie identificarea unor solutii inovatoare, originale pentru echiparea bailor secolului XXI. Astfel, studentii UAUIM sunt invitati sa isi imagineze echipamente de depozitare sau care inglobeaza anumite obiecte sanitare, creand mobiliere de baie, oglinzi, dulapioare, rafturi si etajere cu o linie armonioasa, care sa contribuie la ridicarea standardelor de confort ale baii secolului al XXI-lea si care sa raspunda cerintelor moderne de ordin estetic si functional.

Studentii sunt asteptati sa se inscrie, incepand cu 25 octombrie, pe pagina de internet www.trendsideas.ro, unde vor obtine un cod de participare care va fi notat pe plansele de concurs. Predarea proiectelor se va face pana la data de 18 noiembrie la concept store-ul Trends & Ideas din str. Clucerului nr. 2 sau la showroom-ul Romstal din Calea Vitan-Barzesti nr. 11A.

Juriul va fi compus din conf. dr. arh. Marius Marcu-Lapadat, conf. dr. arh. Razvan Luscov si 3 reprezentanti desemnati de Romstal.

Vor fi acordate 3 premii, astfel: Premiul 1 – 2.300 RON; Premiul 2 – 1.500 RON; Premiul 3 -1.000 RON, iar festivitatea de premiere va avea loc la concept store-ul Trends & Ideas in data de 25 noiembrie 2010, ora 18.00.

- Publicitate -

Ultimele

Cele mai multe tranzacții cu terenuri din București includ foste platforme industriale

În perioada iulie 2022 - iunie 2023, au fost tranzacționate în București și în zona limitrofă, terenuri cu o...