Trencadis, desemnată de Financial Times compania cu cea mai mare creștere din România

Trencadis a fost desemnată de ziarul Financial Times drept cea mai performantă companie românească din punct de vedere al ritmului de creștere, într-un studiu realizat în randul celor mai dinamice 1.000 firme din Europa.

Trencadis ocupă locul 327 la nivel european în ierarhia companiilor cu cele mai bune performanțe, cu o creștere a veniturilor de 493,8% în perioada 2016-2019.

Conform studiului, compania ocupă primul loc în rândul firmelor româneşti incluse în clasament.

Șase companii românești în topul FT 1000

Topul FT 100 cuprinde șase firme din România care activează în domenii precum tehnologie, construcții și turism.

Spre comparație, în topul celor mai performante 1000 companii europene sunt 30 de firme din Polonia și 10 companii din Ungaria, majoritatea din domeniul tech.

Companiile europene cu cele mai mari creșteri înregistrate în perioada 2016 – 2019 sunt din domeniul energiei (locul 1: Bulb Energy, Marea Britanie), Fintech (locul 2: Sun Finance, Letonia), Energie (locul 3: Everflow Group, Marea Britanie), Construcții (locul 4: Glencar Construction, Marea Britanie), Tehnologie (locul 5: Spyrosoft, Polonia).

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...