Tremend Software Consulting a închiriat 1.300 mp în Timpuri Noi Square

Vastint România a închiriat 1.300 m² de spații de birouri către Tremend Software Consulting, în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din București.

Tremend a decis să se mute în Timpuri Noi Square după câțiva ani de creștere semnificativă. Între 2012 și 2016, Tremend a înregistrat o creștere de 399% a cifrei de afaceri. Compania s-a clasat pe locul 37 în cadrul Deloitte CEE Technology Fast 50 2016 și prima în rândul companiilor românești pe lista companiilor cu cea mai rapidă creștere din regiune. În acest timp, Tremend și-a consolidat echipa de ingineri de software și are acum peste 150 de angajați în București. Timpuri Noi Square va deveni sediul oficial al companiei în luna octombrie și va facilita continuarea ritmului actual de dezvoltare. 

Antoniu Panait, Director General Vastint România, notează „Tremend oferă servicii care sunt esențiale pentru majoritatea companiilor în era tehnologiei. Sectorul IT & C este cheia de a ajunge mai rapid la o gamă variată de clienți și care oferă noi posibillități de creștere. Suntem mândri că au ales să se alăture comunității Timpuri Noi Square care este într-o creștere rapidă.”

„Oferim clienților noștri atât agilitate cât și inovație tehnologică. Acest lucru se reflectă inclusiv în spațiul ales pentru centrul de dezvoltare al companiei din București.” spune Ioan Cocan, Managing Partner Tremend.  “Am căutat un sediu care să reflecte agilitatea noastră specifică, un loc în care inginerii software să lucreze cu plăcere. Ne-am îndreptat spre o locație care să îmbine proximitatea față de metrou și de centrul Bucureștiului, cu acces ușor de la universitățile din oraș. Timpuri Noi Square oferă spațiul necesar, versatilitatea și toate facilitățile birourilor moderne. Un factor cheie în luarea deciziei noastre a fost opinia inginerilor noștri, care doreau o locație accesibilă, alta decât nordul aglomerat al orașului. La noul sediu vom scala echipa, vom continua să organizăm Tech Talks și sesiuni de instruire, vom deschide un laborator experimental pentru cele mai noi tehnologii și vom construi platforme tehnologice cu acoperire globală. De asemenea, suntem bucuroși să ne aflăm în imediata apropiere a Impact Hub, un agregat de idei și comunități “, adaugă Ioan Cocan.

„Segmentul IT&C reprezintă un factor important în dinamica pieței de birouri, fapt dovedit de compania Tremend, pentru care am oferit servicii de consultanță cu scopul de a identifica cea mai bună locație ce poate deservi ca viitor sediu. Luând în considerare intensificarea activității companiei, mutarea reprezintă un pas natural în direcția creșterii organice spre care se îndreaptă Tremend. Prin poziționarea sa unică în București, foarte aproape de centru și de facilități precum centrele de educație, transportul în comun sau zonele de recreere, și prin calitatea superioară a execuției, ansamblul dezvoltat de Vastint răspunde nevoilor de expansiune și inovare ale companiei”, a declarat George Didoiu, Associate Director, Office Agency în cadrul Colliers International.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...