Tremend intră din nou în clasamentul Deloitte Technology Fast 500

Cu o creștere medie a veniturilor de 336% în perioada 2015 – 2018, Tremend ocupă cea mai înaltă poziție în rândul firmelor din România incluse în cea mai recentă ediție a topului Deloitte Technology Fast 500 EMEA.

Situată pe locul 342, Tremend se află, pentru a treia oară, în clasamentul celor mai dinamice 500 de companii de tehnologie cu cea mai mare creștere a veniturilor.

Anterior, organizația a fost inclusă, de două ori consecutiv, în topul Deloitte Technology Fast 50 CE, adresat elitei companiilor din domeniul tehnologiei din Europa Centrală cu creșteri accelerate ale veniturilor.

La începutul acestui an, Tremend a fost, de asemenea, inclus în FT 1000, clasamentul celor mai dinamice companii din Europa, realizat de Financial Times și Statista.

Tremend a ajuns la 400 de ingineri software

Compania a înregistrat o dezvoltare accelerată și sustenabilă a echipei în ultimii ani, ajungând în prezent la peste 400 de ingineri software și un portofoliu de peste 700 de proiecte pentru clienți din 20 de țări, de pe 4 continente.

În 2019 Tremend a înregistrat o cifră de afaceri de 15,1 milioane de euro, o evoluție cu aproximativ 55% față de 2018.

Compania fondată de Ioan Cocan și de Marius Hanganu are peste 14 ani de experiență în furnizarea de servicii de software avansate, două centre locale de dezvoltare, în București și în Brașov, și birouri în SUA, Belgia și UK.

Clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA din acest an ierarhizează companii din 22 țări, din categorii precum fintech, software, hardware, media și entertainment, asistență medicală și științele vieții, comunicații, tehnologia mediului, care au înregistrat o rată medie de creștere de 1258% în 2019, comparativ cu 969% în 2018.

Câștigătorii au fost selectați în funcție de creșterea veniturilor înregistrate în anii fiscali din perioada 2015-2018, în această ediție intrând patru companii românești specializate în soluții de software și fintech.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...