Tremend a dezvoltat o colecție digitală pentru Südwolle Group

Tremend a dezvoltat platforma digitală „Yarn World Tour” pentru Südwolle Group, producător de fire din lână pură și amestecuri pentru țesături și tricotaje.

Platforma digitală susține activitatea Grupului Südwolle în perioada pandemiei generată de COVID-19. 

Südwolle Group este unul dintre cei mai mari producători de lână pură și de amestecuri de lână pentru țesăturile tricotate. Majoritatea articolelor de lână din lume au în compoziție cel puțin unul dintre firele produse de grupul Südwolle.

Grupul este prezent în 13 țări, pe cinci continente și vinde 40% din producția sa în Europa. În România este prezent, la Șimleul Silvaniei, cu una dintre cele mai moderne filaturi de lână pieptănată. 

Platforma digitală „Yarn World Tour” facilitează accesul clienților Südwolle Group la ultimele colecții de fire de lână, într-o perioadă în care evenimentele fizice și târgurile comerciale sunt anulate.

Tremend a creat un glob pământesc în format 3D care prezintă într-un mod inovator noile colecții de fire de lână ale Südwolle Group și oferă posibilitatea de comandare a mostrelor.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...