Trei unitati noi Mega Image

.

Mega Image a deschis astazi doua noi supermarketuri, unul în Bucuresti si altul în Constanta. Mega Image îsi întareste astfel prezenta si în zonele din afara Bucurestiului, acesta fiind cel de-al cincilea supermarket deschis în Constanta.

Mega Image Maica Domnului, este situat în Str. Lacul Tei, nr. 119 – 121, bl. 5A, parter, sector 2, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 210mp.

Cel de-al doilea magazin deschis astazi, Mega Image Ciresica, este situat în orasul Constanta, pe Str. Cismelei, nr.16 si are o suprafata de vanzare de 510mp.

Maine, 24 Mai, se va deschide si un nou magazin Shop&Go, în Aleea Covasna, nr. 32, sector 4, Bucuresti. Magazinul va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 110mp.

Reteaua Mega Image ajunge astfel la un total de 133 magazine, sub brandurile Mega Image si Shop&Go, iar pana la sfarsitul lunii urmeaza sa mai deschida alte trei noi magazine.

 

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...