Trei noi unitati Mega Image

Coada la deschiderea Mega Image din Plaza Romania
Coada la deschiderea Mega Image din Plaza Romania

Mega Image va deschide un nou magazin Shop&Go ce va fi situat pe Strada General Dumitrache nr. 2, Brasov.

Acesta este primul din cele sapte noi magazine Shop&Go ce urmeaza a fi deschise in Brasov in cursul lunii aprilie. Orasul Brasov devine astfel al doilea oras dupa Bucuresti in care este lansat conceptul Shop&Go.

Noul Shop&Go General Dumitrache 2, va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 90 mp.

Mega Image ofera acum si in Brasov, celor care vor sa devina antreprenori, posibilitatea de a prelua un magazin Shop&Go pe care sa-l gestioneze. Mega Image pune la dispozitie experienta sa in retail, in timp ce persoanele interesate pot opera un astfel de magazin, fara riscurile de a incepe de la zero.

Maine, 10 aprilie, vor fi inaugurate doua noi supermarketuri Mega Image ambele situate in Bucuresti.
Mega Image Aleea Pascani este situat pe Strada Pascani, Bloc 728A, sector 6 si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 415 mp.

Mega Image Mosilor 2 este situat pe Calea Mosilor 207, Bloc 15, sector 2 si va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 245 mp.

In sortimentatia celor doua noi magazine Mega Image, clientii vor gasi o gama variata de produse sub marcile proprii: de la produsele cu cel mai bun raport calitate-pret „365”, la produsele speciale „Delhaize”, pana la produsele cu specific romanesc „Gusturi Romanesti” prin care Mega Image aduce traditia mai aproape de clientii sai.

Mega Image va deschide un total de 10 magazine in luna aprilie.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...