Trei clădiri noi la vânzare în Avalon Estate și Marmura Residence

Prime Kapital anunță că începând de astăzi sunt disponibile pentru achiziție unități locative în cadrul a trei noi clădiri ce fac parte din proiectele rezidențiale pe care le dezvoltă în București, respectiv Avalon Estate și Marmura Residence.

Compania va pune în vânzare 100 de noi unități în cadrul ansamblului Avalon Estate, proiect pentru care Prime Kapital a obținut anul acesta autorizația de construire.

În ceea ce privește proiectul Marmura Residence, Prime Kapital va lansa cea de-a treia clădire din complex, având în vedere că vânzările pentru primele două clădiri au depășit deja pragul de 75%.     

Avalon Estate este situat în zona de nord a Bucureștiului și este un ansamblu rezidențial cu densitate redusă bazat pe conceptul „gated community”.

Proiectul oferă un parc central cu spații verzi generoase, un club privat cu piscină, un restaurant și multiple servicii adiționale. Lucrările de construire a clubului, zonei lacului și a unei mari părți a parcului central vor începe in trimestru 4 al acestui an ca parte a primei fazei a proiectului.

Marmura Residence, situat lângă stația de metrou Jiului din Bucureștii Noi, aproape de noile poluri de birouri din zona de nord a capitalei, oferă 465 studiouri, apartamente de 2, 3 și 4 camere, duplexuri și 509 locuri de parcare subterane.

Marmura Residence acoperă o suprafață de 1,5 hectare și cuprinde 5.000 de metri pătrați de spații verzi și terase, 1.700 de metri pătrați de spații comerciale, servicii și o zonă de recreere exclusivă pentru rezidenți.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...