Trei antreprenori români lansează 3house, un concept de spații de lucru

Vlad Craioveanu, Ilinca Păun și Cristian Ustinescu lansează 3house, un nou concept de spații de lucru care integrează servicii all-inclusive axate pe nevoile individuale de dezvoltare și de creștere a calității vieții clienților.

Compania își propune deschiderea a trei locații în București în următorii doi ani, având o suprafață totală de peste 15,000 de mp. Prima, în curs de amenajare, este situată într-o zonă ultracentrală, pe strada Tudor Arghezi nr. 8-10. Ea va fi complet funcțională începând cu luna ianuarie 2019, un prim etaj fiind disponibil pentru vizitare din luna noiembrie a acestui an. Investițiile totale pentru prima locație 3house sunt estimate la suma de 1,7 milioane de euro.

„Cred că cel mai important beneficiu al 3house este acela că le oferă membrilor și vizitatorilor ocazia de a se concentra pe afacerile și proiectele lor, fără a mai irosi timp și resurse suplimentare pentru administrarea propriului spațiu de lucru. Pentru că înțelegem foarte bine nevoile clienților noștri, precum și ale echipelor lor, ne-am concentrat eforturile pe crearea unui produs care îi ajută pe cei care ne trec pragul să devină mai buni în tot ceea ce își propun. De la infrastructura de birou, la serviciile integrate pentru angajați, de la calitatea ingredientelor din zona culinară, la atenția pe care o acordăm vizitatorilor, 3house reprezintă un adevărat concierge ”, a declarat Vlad Craioveanu, co-fondator și CEO 3house.

Antreprenori, intraprenori din companii sau profesioniști din diferite domenii de activitate vor beneficia de toate facilitățile unui mediu de lucru performant și creativ: birouri dedicate echipelor, zone open-space, un spațiu de evenimente cu o capacitate de 120 locuri, un bistro marcă proprie cu o capacitate de 100 locuri. O gamă de servicii speciale, accesul la o comunitate diversă, sesiuni de networking, precum și programe dedicate creșterii calității vieții completează oferta 3house.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...