Trei ani de shopping cu Mercur Center și un nou brand internațional

Mercur Center aniversează în weekend-ul 8-9 iunie trei ani de shopping și distracție alături de craioveni. Pentru a marca acest moment, centrul comercial a pregătit surprize clienților care îi vor trece pragul.

În fiecare din cele două zile, de la ora 12.00 și până la orele serii, puteți lua parte la o experiență aniversară memorabilă, sub sloganul “Mercur Center – 3 ani împreună cu tine!.

Sâmbătă, Claudiu Bleonț îi așteaptă pe craioveni în centrul comercial, unde va susține momente artistice și inspiraționale unice, pline de surprize și de neprevăzut.

Artiști craioveni îndrăgiți, precum Marina Vlad sau Francisca, alături de trupa The Five vor anima atmosfera, sâmbătă și duminică, interpretând live cele mai în vogă hituri internaționale.

Pentru că Mercur Center este pentru toată familia, cei mici se vor întâlni cu cele mai îndrăgite personaje Disney și vor putea participa la ateliere aniversare de creație, pregătite special pentru această zi.

Clienții care efectuează cumpărături, în perioada 6-9 iunie, în valoare de minimum 50 lei în Mercur Center pot participa la tombola aniversară, care oferă zeci de premii pentru întreaga familie: produse electrocasnice, vouchere de cumpărături, gadget-uri, produse cosmetice și nu numai.

„Mercur Center a înregistrat o evoluţie permanentă, de la un an la altul, grija noastră faţă de client fiind primordială în a oferi cele mai bune servicii în domeniu. Îmbunătățim permanent mixul de chiriași, pentru a mări portofoliul de branduri care să satisfacă toate exigenţele şi preferinţele în materie de fashion, food şi entertainment”. – Dumitru Răduţ, director general Mercur Center.

HADA deschide un magazin la Craiova

Chiar în această lună, în Mercur Center va fi inaugurat un nou magazin de brand internațional. Este vorba de HADA, brand intrat în acest an pe piața din România și care deține peste 80 de magazine în Ungaria, cu articole de îmbrăcăminte și încălțăminte provenite exclusiv din Marea Britanie.

Centrul comercial a marcat și două premiere pentru piața regională de Real-Estate, fiind nominalizat la categoria Best Refurbishment of the Year, în cadrul evenimentului CIJ Awards Gala, precum și în cadrul celei de-a 12-a ediții a Premiilor Bienalei Naționale de Arhitectură.

Modernizat şi redeschis în cursul anului 2016, în urma unei investiţii  de peste 12 milioane euro, Mercur Center este deţinut de SIF Oltenia, fiind centrul comercial dominant din zona centrală a municipiului Craiova, cu o suprafaţă totală construită de aproximativ 20.000 mp.

Peste un million de clienți au trecut pragul Mercur Center din Craiova, în primii trei ani de la inaugurare.

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...