Tranzacțiile de Black Friday prin PayU au crescut cu 74% față de 2019

Volumele tranzacționate prin intermediul procesatorului de plăți PayU au ajuns până astăzi la ora 19:20 la aproximativ 295 milioane euro, cu 74% mai mult decat anul trecut.

Numarul de tranzactii a fost de aproximativ 434.000, cu 87% mai mult decat anul trecut. Tarile straine din care au fost initiate cele mai multe trazactii sunt Marea Britanie – 80%, Ucraina– 8% si SUA – 2%.

Minutul de aur a fost la ora 07:44 cu 4.792 de tranzactii. Valoarea medie a cosului de cumparaturi a fost de 686 lei la plata integrala, cu 20% mai mare decat anul precedent si 1067 lei la plata cu cardul in rate, cu 6% mai mare decat anul precedent.

Metodele de plata preferate au fost plata cu un singur click: 50% din totalul tranzacțiilor, cu 108% mai mult decat anul precedent si plata cu un card in rate: 77 de milioane cu un share de 11% din total.

- Publicitate -

Platforma de licitații Direktcar.ro permite vizionarea mașinilor online, în timp real

Prin Direktcar.ro mașinile sunt vândute direct de proprietari, iar cumpărătorii le pot viziona de la distanță. Licitațiile durează cel...

ATAC by Auchan ajunge la cea de-a cincea unitate, după o nouă deschidere în Galați

Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount la Galați, după unitățile inaugurate anul acesta în Brașov, Ploiești, Timișoara...