Tranzacția prin care Autonom preia divizia de leasing a grupului Țiriac, finalizată

Prin acest pas, Autonom depășește semnificativ pragul de 10.000 de mașini în leasing operațional

Autonom anunță încheierea tranzacției prin care preia Țiriac Operating Lease, un business cu venituri anuale de 19,3 milioane euro.

Divizia de leasing a grupului Țiriac are active de 48,9 milioane euro și o flotă de peste 2.600 de mașini. Astfel, Autonom depășește semnificativ pragul de 10.000 de mașini în leasing operațional.

Finalizarea tranzacției vine după acceptul Consiliului Concurenței care a apreciat că această achiziție nu ridică obstacole semnificative în zona concurenței.

Țiriac Operating Lease activează pe piața locală începând din anul 2003, derulând de-a lungul timpului peste 4.500 de contracte pentru aproximativ 9.000 de autovehicule.

Autonom a mai achiziționat, în iulie 2018, divizia de leasing operațional din cadrul Băncii Transilvania.

Compania oferă soluții de mobilitate și finanțare printr-o rețea națională prezentă în 33 de orașe din România, fiind prezentă și în Ungaria și Serbia. 

CITEȘTE ȘI: Tazz by eMAG extinde flota de livrare cu 100 de mașini Autonom

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...