Transport Trade Services vizează vânzarea a până la 15 milioane de acțiuni

Oferta vizează vânzarea de către toți acționarii TTS, proporțional, a unui număr de până la 15.000.000 de acțiuni care reprezintă 50% din acțiunile emise de societate, în două tranșe.

Tranșa de retail va fi de până la 2.250.000 de Acțiuni Oferite, iar tranșa investitorilor instituționali va fi de până la 12.750.000 din Acțiunile Oferite rămase.

Transport Trade Services este unul dintre liderii segmentului de servicii logistice integrate din bazinul Dunării, asigurând activități de expediție de mărfuri, transport fluvial, operațiuni portuare.

Anual, TTS transportă pe Dunăre 9 milioane tone de marfă, în special cereale, minerale și produse laminate din oțel, chimicale, respectiv rocă fosfatică și îngrășăminte chimice.

Compania deține o flotă fluvială modernizată cu o capacitate totală de 768 mii tone și o flotă de 6 macarale plutitoare de mare capacitate.

Flota fluvială poate acoperi orice rută de pe traseul Dunăre-Rin-Main și afluenți, Sava, Tisa.

Operațiunile comerciale se desfășoară în 9 țări riverane Dunării, respectiv în România, Serbia, Ungaria, Croația, Bulgaria, Austria, Slovacia, Ucraina și Germania.

TTS deține și active proprii pentru operațiuni intra-portuare: depozite, platforme, instalații, macarale, în 10 terminale portuare.

Vânzările TTS au atins, în anul 2020, 520 milioane lei, cu EBITDA raportat de 114 milioane lei și un profit net de 44 milioane lei.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...