Transilvania Investments scoate la vânzare nouă hoteluri pe litoral

Trending

Nouă hoteluri din Eforie Sud și Eforie Nord, precum și alte active de pe litoralul românesc, vor fi scoase la licitație în perioada următoare, în urma deciziei Transilvania Investments de a-și repoziționa portofoliul pe care îl deține în sectorul ospitalității.

Printre acestea se află hotelurile Diana, Venus, Minerva, Jupiter, Complexul Bran Brad Bega din Eforie Nord, Capitol și Măgura din Eforie Sud.

Hotelurile sunt plasate pe sau în imediata apropiere a plajelor și sunt destinate în principal turismului de familie. Hotelurile însumează, în prezent, peste 1.000 de camere clasate la 2, 3 sau 4 stele.

Propunerea va fi discutată în 29/30 noiembrie, în Adunarea Generală a Acționarilor companiei THR Marea Neagră, la care fondul de investiții deține 78,6% din acțiuni. Transilvania Investments deține în prezent, prin companiile de turism din portofoliu, peste 8.000 de camere de hotel în întreaga țară, sectorul ospitalității acoperind 25% din portofoliul fondului.

Conform calendarului ce va fi discutat în AGA, toate activele propuse spre vânzare vor fi scoase la licitație publică nu mai târziu de 31 ianuarie 2023, pe măsură ce procedurile de evaluare vor fi finalizate.

CITEȘTE ȘI: Hotelurile din România înregistrează rezultate negative record

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești