Transformă-ți locuința în casa visurilor tale împreună cu Intermobili Furniture

Cu siguranță că ai o idee precisă cu privire la felul în care ai vrea să arate casa ta, cea la care visezi de mult. Fie că ai un buget limitat, pentru a-ți realiza visul, fie că nu ai limită de buget, există o mulțime de sfaturi de care să ții cont pentru a face din casa ta un loc excepțional, de vis.

Ai nevoie de o bază neutră prin intermediul podelei și al pereților

Dacă ai o idee în cap cu privire la cum ar trebui să arate casa visurilor tale, este timpul să faci primul pas. Chiar dacă este foarte tentant să te gândești imediat la cele mai mici detalii, cel mai bine ar fi să începi cu bazele, precum canapele by Intermobili Furniture. Cel mai bine ar fi să alegi unele nuanțe mai neutre cu un perete într-o nuanță diferită, care să reprezinte pata de culoare.

Acest lucru înseamnă că îți poți renova interiorul în doar câțiva ani, fără a avea nevoie de o nouă pardoseală și o nouă culoare pe perete.

O pardoseală de înaltă calitate și o culoare neutră a pereților pentru living de exemplu, reprezintă baza perfectă pentru orice interior de vis. Este important să fii foarte atent, deoarece o podea este mai greu de înlocuit decât o măsuță de cafea.

Nu uita de decorarea ferestrelor

Pe lângă pereți și sol, nu uita că este foarte important să ai grijă la decorarea ferestrelor. Cel mai adesea sunt uitate atunci când vine vorba despre un decor de vis și ar fi păcat să le ignori. Grație unui decor pentru ferestre adecvat, se poate transforma un interior banal într-unul de vis. Poți miza de exemplu pe perdele mai transparente, pe draperii de catifea sau pe storuri venețiene, de ce nu. Posibilitățile sunt infinite.

Cumpără mai întâi mobilierul mai mare

După ce ai o bază de decor mai solidă, este timpul să începi să decorezi cu adevărat. Începe cu mobilierul mai important, precum canapele by Intermobili Furniture, paturile, bibliotecile, dressingul, mesele și scaunele sau mobila de bucătărie. Odată ce vei avea aceste piese de mobilier grozave în casă, în living sau dormitor, vei avea o idee mult mai bună despre cum va arăta cu adevărat decorul de vis al casei tale, atunci când va fi gata. Nu îți fie teamă să așezi sau să folosești în casa ta una sau două piese care să atragă atenția, cum ar fi o masă de sufragerie robustă și industrială. Un plus: odată cu adăugarea acestui mobilier, te poți muta direct în noua ta casă!

Adaugă și unele note personale

Este cel mai important să ai o casă care să îți semene, una în care să te simți cel mai bine, care să ți se potrivească mai ceva ca o mănușă. Poți face asta, adăugând obiecte de decor simple, precum plante verzi sau lumânări. Și mai bine să te folosești de unele elemente de decor care sunt făcute de tine. Poți să iluminezi pereții și cu cu poze personale sau cu afișe ale filmelor tale preferate.

Alegerea mobilierul are și ea importanța sa

Alegerea mobilierului este esențială în compoziția unui interior modern, de vis, deoarece dă tonul decorului. Fiecare piesă de mobilier poate fi un element puternic sau o piesă complementară. De exemplu, ai putea alege un televizor simplu, dar modern, din lemn, combinat cu o măsuță de cafea din beton cerat, un material ultra-tendință. Răceala betonului va fi încălzită de prezența mobilierului din lemn și de detaliile colorate din decor.

Materialele nobile sunt un veritabil atu. Se poate folosi astfel lemnul, dar și marmura, în mici tușe. Se pot amesteca materialele nobile cu cele mai moderne sau se pot amesteca materialele cu țesaturile mai moderne. Mobilierul trebuie să fie ergonomic, dar cât mai modern.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...