TransferGo, parteneriat cu Visa pentru transferuri de bani în timp real

TransferGo anunță încheierea unui parteneriat cu Visa pentru a oferi transferuri internaționale de bani, în timp real, direct pe cardurile bancare ale destinatarilor.

Serviciul este disponibil, în prezent, în 32 de țări, incluzând Germania, Spania, România, Polonia, Ucraina și Turcia și va fi extins în viitor la un total de 178 de țări, printre care Marea Britanie, Italia și Nigeria. 

TransferGo și Visa permit clienților să trimită și să primească fonduri, prin intermediul platformei Visa Direct – platforma de plăți push, în timp real, dezvoltată de Visa.

Prin intermediul acestei soluții, consumatorii pot face transferuri direct către un card, fără a mai fi nevoie să apeleze la servicii de tip online banking sau să afle IBAN-ul contului către care doresc să trimită bani.

În plus, acest parteneriat permite TransferGo să beneficieze nemijlocit de disponibilitatea serviciului Visa Direct.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...