Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest lucru nu este doar în imaginația ta, ci poate deveni realitate. Acum poți să te bucuri atât de frumusețea peisajelor montane românești, cât și de confortul urban la superlativ în cadrul unor apartamente elegante și case de lux cu arhitectură integrată în peisajul montan.  

YAELE Invest Construct este o companie imobiliară specializată în dezvoltarea a peste 10 proiecte imobiliare de succes – case și imobile de apartamente exclusiviste aflate în zona de munte, în Bușteni și Zărnești – Bran. Proprietățile sunt destinate atât locuirii, cât și investiției în vederea fructificării unor zone cu potențial turistic ridicat.

Astfel, dacă vrei să te bucuri de liniștea și relaxarea oferite de apropierea cu natura montană și să nu renunți la confortul vieții moderne, atunci nu trebuie decât să alegi locuința care îți surâde.

Descoperă apartamente elegante cu vederi panoramice de neuitat

Dacă îți dorești să fii mai aproape de munte, de aer curat și de natură, există o veste bună pentru tine. Poți alege să locuiești în locuințe care îți oferă toate aceste avantaje. Dezvoltatorul imobiliar YAELE Invest Construct este specializat în construcția de imobile și case de lux la munte, cu arhitectură integrată decorului montan și care dispun de toate facilitățile moderne pentru a te bucura de un trai liniștit și confortabil.

Unul dintre proiectele noi aflate în construcție este un complex cu apartamente de vânzare într-un cadru idilic, proprietățile având vedere spre Munții Bucegi și Râul Prahova. Imobilul acoperă o suprafață de aproximativ 600 mp și va fi compus dintr-un studio de 40 mp, aflat la parter, ce include și curte proprie, cinci apartamente de 2 camere a câte 80 mp și un apartament cu 3 camere, de 120 mp.

Toate proprietățile se vând la cheie, prezintă interioare finisate cu materiale de înaltă calitate, fiind dotate cu centrală termică proprie, tâmplărie termopan, izolație termică eficientă și având băi complet utilate. Pentru achiziționarea locuințelor dispui de opțiuni flexibile, plata putându-se realiza eșalonat:

  • 30% avans la semnarea precontractului
  • 30% atunci când clădirea este la roșu
  • 40% la semnarea contractului de vânzare-cumpărare

Dispui de toate facilitățile și dotările de care ai nevoie pentru a locui confortabil, într-un imobil aflat aproape de natură.

Case de vânzare luxoase ce aduc muntele aproape de tine

O altă opțiune atractivă de a locui în mijlocul naturii, este să achiziționezi sau să investești în case de lux cu design unic. Acestea sunt case unifamiliale, aflate în dezvoltare zona Zărnești Bran, fiind caracterizate de arhitectura lor specială, pe cadre masive din lemn, cu acoperiș puternic înclinat, de tip A-frame. Avantajul acestor case este că te bucuri mult spațiu, cât și de lumină naturală din abundență.

La interior ai parte de un adevărat refugiu personal de eleganță și confort, fiecare locuință dispunând de un living generos, cu terasă proprie, 2 dormitoare, 2 băi și o chicinetă. Dotările includ materiale ceramice de calitate premium, parchet laminat, tâmplărie PVC, centrală termică proprie și băi utilate. Fiecare astfel de casă de vânzare la munte de lux are o suprafață de 105 mp construiți și un teren de peste 200 mp.

Pentru aceste bijuterii montane beneficiezi de un plan avantajos de achiziție și investiție:

·   Opțiunea 1 – plătești 160.000 Euro și devii proprietarul unei case de lux

·  Opțiunea 2 – plătești 450.000 Euro pentru trei case, pe care le poți închiria în scop turistic

YAELE Invest Construct te ajută astfel să te bucuri de atracțiile zonei montane, oferindu-ți apartamente exclusiviste și case de vânzare confortabile, ce fac parte integrantă din peisajul înconjurător. Beneficiază de soluții avantajoase de achiziție și închiriere, pentru a-ți îndeplini mai ușor visul de a trăi în mijlocul naturii. 

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...